The Game Box

Ultimate Fun Experience in Arnhem

Lucky number 7! Locatie Arnhem aan de Oude Stationsstraat is officieel geopend. 

♿ Rolstoeltoegankelijk

Tussen de verschillende eetgelegenheden en bioscoop is een vestiging van The Game Box natuurlijk de perfecte aanvulling voor een middag of avond uit. Leef je uit op een van de StepManiaX machines, speel een potje Airhockey of ga virtueel de strijd aan met je beste vriend of vriendin op de Space Invaders Frenzy.

Wat Wij Bieden:

  • Uitgebreid Assortiment: Dompel je onder in ons ruime aanbod aan games. Van de nieuwste releases en sportgames tot strategische meesterwerken en nostalgische klassiekers, we hebben voor elk wat wils.
  • Voor Iedereen: Bij The Game Box is iedereen welkom! Of je nu een volwassene, een kind, een single player of deel van een grote groep bent, wij zorgen voor de ultieme game-ervaring.
  • Gamen voor een Vaste Prijs: Maak gebruik van onze voordelige arrangementen en game een uur lang voor een vaste prijs. Perfect voor een snelle spelmarathon of een intensieve gaming-sessie. Speel je liever met losse credits? Dan kan dit al vanaf 5 euro excl. playcardkosten.
  • Groepsarrangementen: Organiseer een onvergetelijke gebeurtenis voor groepen tot 100 personen. Ideaal voor verjaardagen, bedrijfsuitjes of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden en familie.
  • slide
  • slide

FROZEN FANTA VOOR €3,99 €2,99!

Waardeer jouw PLAYCARD op met €19,99 of een arrangement en krijg korting op je Frozen Fanta! 

actie-label.svg
Toon je kracht op onze Boxer!
Speel tot wel 30 games!

Openingstijden zomervakantie

Maandag 12:00 - 22:00
Dinsdag 12:00 - 22:00
Woensdag 12:00 - 22:00
Donderdag 12:00 - 00:00
Vrijdag 12:00 - 00:00
Zaterdag 11:00 - 00:00
Zondag

11:00 - 22:00

The Game Box Arnhem

Plan je route

Werken bij The Game Box in Arnhem

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste PLAYGUIDES.

Ben jij op zoek naar een super FLEXIBELE bijbaan waarbij je je eigen uren kunt bepalen? Vul dan het contactformulier in op de pagina WERKEN!