The Game Box

Kies jouw arrangement and play the games

The Game Box heeft speciaal voor alle gamers interessante arrangementen samengesteld. Hieronder een overzicht van alle arrangementen. Deze arrangementen kunnen direct worden gekocht aan de kassa in jouw Game Box vestiging. Geen zin om in de rij te staan en heb je al een PLAYCARD? Activeer je arrangement dan in de webshop!

Little gamer arrangement

VERNIEUWD: vanaf € 11,95

Speciaal voor de nog niet zo behendige jonge gamers is er het Little Gamer Arrangement. Met dit arrangement kunnen kids tot en met 13 jaar kennismaken met de uitdagende spellen van The Game Box. Een heel uur lang en tegen een vast tarief met een gegarandeerd ticketaantal. Altijd prijs!

Meer over dit arrangement

All you can play met tickets

 

€ 19,95

Wil jij alle games mét tickets kunnen spelen dan is dit iets voor jou! 1 uur lang kun je je skills inzetten om zoveel mogelijk tickets te verzamelen of punten te scoren.

 

 

Meer over dit arrangement

Unlimited gamen zonder tickets

€ 13,95

Je kunt 1 uur lang ongelimiteerd gamen op een nieuwe of bestaande playcard. Let op, hierbij win je géén tickets. Wel krijg je na afloop van arrangement een leuke Game Box Goodie!

 

 

Meer over dit arrangement

Gift for Little gamers

COMING SOON!
€ 24,95

Leuk om cadeau te geven aan little gamers tot en met 12 jaar! Één uur lang ongelimiteerd gamen met een bioscoopkaartje, een Frozen Fanta én minimaal 750 tickets!

Ultimate Date night

 

Tijdelijk niet beschikbaar

Bij iedere € 25 opwaarderen

We hebben voor jou de ULTIME DATE NIGHT! Waardeer je playcard voor minimaal € 25 op en krijg er voor € 10 extra een Frozen Fanta EN een bioscoopkaartje* bij!

*Check de voorwaarden voor de deelnemende bioscopen.