The Game Box

Frequently asked questions

Bij The Game Box krijgen we vaak dezelfde vragen. Daarom hebben wij hieronder voor jou deze veel gestelde vragen op een rij gezet. Staat er een vraag niet bij? Neem dan contact met ons op door een email te sturen naar info@thegamebox.nl

Iedereen van jong tot oud is van harte welkom bij The Game Box! Ben je jonger dan 14 jaar? Bezoek ons dan samen met een begeleider van 18+.

Reserveren is enkel mogelijk cq. noodzakelijk bij het boeken van een kidsparty of businessparty vanaf 5 personen. Bekijk de pagina PARTY'S voor ons aanbod.

Ook kleine kinderen vinden het super tof bij The Game Box, echter merken wij dat als ze nog niet zo heel behendig zijn. Het speeltegoed raakt snel op en ook het aantal tickets dat ze winnen is soms niet genoeg om naar huis te gaan met een leuke prijs.

Daarom bieden we extra voor onze kleine gamers het Little Gamer Arrangement. Kinderen tot 16 jaar kunnen dan minimaal een uur lang gamen voor een vaste prijs. Zij gaan dan ten alle tijden met minimaal 500 tickets naar huis. Hoe langer de speeltijd, hoe meer tickets de little gamer ontvangt. Zo gaan ze altijd naar huis met een leuke prijs!

Aan de kassa of de kiosk koop je een PLAYCARD voor €1,50. Dit bedrag ontvang je direct weer terug op jouw PLAYCARD in de vorm van speeltegoed. Registreer je jouw kaart vervolgens op onze site? Dan ontvang je 10 minuten FREE PLAYTIME op je PLAYCARD! Je kunt cash betalen of pinnen.

Je PLAYCARD is tot 1 jaar na je laatste speelmoment in een vestiging naar keuze geldig. Zorg dat je je PLAYCARD registreert zodat je altijd kunt inzien wanneer je voor het laatst gespeeld of opgewaardeerd hebt. 

De entree is voor iedereen gratis! Wil je ook nog een spelletje spelen? Dan zet je het door jouw gewenste bedrag op jouw PLAYCARD en spelen maar!

Bij veel van onze spellen krijg je tickets uitgekeerd. Hoeveel, dat is afhankelijk van hoe goed je het spel hebt gespeeld. Met deze tickets kun je een keuze maken uit ruim 300 prijzen. Mocht je speciaal voor iets willen sparen en hebben wij dit niet in ons prijzenassortiment? Dan kun je hiervoor een verzoek indienen. Wij doen dan ons uiterste best om deze prijs voor jou te scoren.

Wil je alvast ons prijzenassortiment bekijken, registreer dan jouw PLAYCARD en check online ons op dit moment verkrijgbare prijzenaanbod.

Honden zijn niet toegestaan.