VR-EXPERIENCE

Beleef VR op zijn best!

Reserveren in Enschede

VR-EXPERIENCE

Games become reality!

Reserveren in Enschede

VR-EXPERIENCE

Ben je klaar voor de strijd?

Reserveren in Enschede

The Game Box

Ervaar vr experience

Stap binnen in een wereld waar moed en bekwaamheid heersen, en maak je op voor het ultieme avontuur in virtual reality. Welkom in de arena, een zorgvuldig gecreëerde gevechtszone die speciaal is ontworpen als het strijdtoneel waar alleen de dapperste krijgers zich kunnen bewijzen.

Hier, in dit epische speelveld, zullen teams tegen elkaar strijden in een ultieme proef van strategie, vaardigheid, en teamgeest. Dit is meer dan alleen een gevecht; het is jouw kans om te laten zien wat "Samen Strijden, Samen Winnen" echt betekent. Ben jij en je team klaar om te winnen en gezamenlijk de zoete smaak van overwinning te proeven? Het avontuur begint nu. De uitdaging wacht op jullie.

 • Aantal Spelers: 2-6 (ideaal voor 2 vs 2 / 3 vs 3 wedstrijden)

Het aanbod van onze spellen

Close Combat

Unite in Battle, Celebrate in Victory. Stap binnen in de ultieme competitieve schietervaring. Ben je klaar voor de strijd?

Overrun

Zombie shooter

Betreed de strijd tegen een opkomende zombie-apocalyps na een mislukt experiment in een Oost-Europees dorpje. Ben je klaar om samen te werken en de verspreiding van het virus te stoppen?

Overrun stage 2

Zombie shooter

Overleef de zombie-apocalyps en ontdek een verbeterde spelervaring met nieuwe levels en gameplay-verbeteringen. Durf jij de uitdaging aan?

Toon Strike

Kindervriendelijke shooter (10+)

Verdedig het stadje Altesa tegen kwaadaardige wezens in de meeslepende VR-shooter Toonstrike. Werk samen met vrienden of familie en herstel de orde!

Wat kun je verwachten in het spel?

Ga de strijd aan in intense gevechten op een slagveld van 100 m². Van Team Deathmatch tot Objective en Free For All, elke modus daagt je vaardigheden op unieke wijzen uit.

 1. Het Wapen: We hebben het wapen zorgvuldig ontworpen voor realisme. Zodra je de headset opzet, is de authenticiteit voelbaar. Wanneer je schiet, herken je direct de precisie en het ongeëvenaarde gebruiksgemak. Dit wapen wordt een verlengstuk van jezelf in de strijd, cruciaal voor zowel aanval als verdediging.
   
 2. Teamwerk: Overwinning hangt af van effectieve communicatie en strategische samenwerking. Kracht ligt in eenheid, en alleen als een team zegevieren is de enige weg naar de overwinning.
   
 3. Realisme: Stap in een wereld waar realiteit en virtualiteit naadloos samensmelten. Geef je over aan de adrenaline, voel de kracht van samenwerking, en beleef elke uitdaging alsof je er middenin zit.
   
 4. Ervaar het Zelf: Close Combat is meer dan een spel; het is een arena van behendigheid, strategie en teamwerk. Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan?

Onze pakketopties

Single deal

 • 1vr-sessie 30 minuten

€14,99

Reserveren

Duo deal

 • 1 vr-sessie 30 minuten
 • 30 minuten gamen

€19,99

Reserveren

Voorwaarden van The Game Box VR

 • 1 vr-sessie duurt ongeveer 30 minuten inclusief uitleg.
 • Arrangement 30 minuten VR + 30 minuten gamen is exclusief PLAYCARD t.w.v. €1,50.
 • VR ruimte: 100m2.
 • Wil je alleen met je eigen vrienden spelen? Boek alle 6 de plaatsen!
 • Zorg dat je minimaal 5 minuten voor de start aanwezig bent.
 • Neem je reserveringsbevestiging mee.
 • Enkel Toon Strike is geschikt voor kinderen.
 • Het betreden van de VR ruimte geschiedt voor eenieder op eigen risico.
 • Minimumleeftijd vanaf 14 jaar.
 • Bril: Als het montuur kleiner is dan 142 mm breed en 50 mm hoog, dan past het in onze VR-bril. Op onze locatie is er de mogelijkheid om te passen of jouw montuur in onze bril past. Echter: wij raden aan om, indien mogelijk, contactlenzen te dragen.
 • Annuleren: Indien het niet lukt om naar de bestaande boeking te komen dan kan er een voucher aangevraagd worden t.w.v. 100% van de aanschafwaarde. Hiervoor kan een email gestuurd worden naar info@thegamebox.nl
 • Heb je vragen of opmerkingen over de voorwaarden? Laat ons dit weten door een email te sturen naar info@thegamebox.nl