Ook Gamen voor de allerkleinsten!

Little Gamer Arrangement

Vernieuwd

Speciaal voor de nog niet zo behendige, jonge gamers is er het Little Gamer Arrangement. Hier kunnen kids tot 16 jaar, onder begeleiding, kennismaken met de uitdagende spellen van The Game Box. Met een reguliere PLAYCARD waar tegoed op staat, is hun plezier vaak van korte duur, daarom bieden wij arrangement tegen een vast tarief. Plezier gegarandeerd!

 

Terwijl je gezellig toekijkt met een lekker drankje, gaat jouw gamer-in-de-dop helemaal los met de super leuke spellen van The Game Box. Spellen die niet geschikt zijn voor jonge gamers zijn automatisch uitgesloten binnen dit arrangement en te herkennen aan de 18+ sticker. Het Little Gamer Arrangement is inclusief een vastgesteld aantal tickets. Omdat de kleine gamers nog niet zo behendig zijn, willen wij niet dat ze teleurgesteld worden. Met dit arrangement ontvangen de gamers een vast ticket aantal van 500, 900 of 1200 tickets. Zo gaan ze altijd met een leuke prijs naar huis!

Gift for Little Gamers

Dit arrangement is ook beschikbaar als cadeaubon! Geef je zoon, dochter, neefje, nichtje of beste vriend een Little Gamer Arrangement cadeau. 

Kosten

Het Little Gamer Arrangement wordt aangeboden exclusief €1,50 voor een nieuwe PLAYCARD. Heb je al een eigen PLAYCARD? Dan kun je dit arrangement hierop laten zetten.

Let's party!

VERNIEUWD CONCEPT!

Ben jij bijna jarig? Kom dan gamen met je vrienden en maak er een Game Box Party van!

Voor €12,99 kan er 60 minuten lang naar hartenlust gespeeld worden en ontvangt iedereen een goodiebag.

De jarige VIP van deze party krijgt van ons een SPECIAL GAME BOX GIFT.

Trakteer je gamebudidies op een ijskoude Frozen Fanta! Verkrijgbaar vanaf € 2,99 in maarliefst vier smaken.

Boek hier jouw kidsparty!
Voorwaarden
  • 60 minuten gamen is inclusief 500 tickets
  • 90 minuten gamen is inclusief 900 tickets
  • 120 minuten gamen is inclusief 1200 tickets
  • Het ticket aantal is een vast aantal. Kinderen kunnen niet meer of minder tickets winnen dan het aangegeven aantal tickets.
  • Exclusief €1,50 voor een nieuwe playcard
  • Voor kinderen tot 16 jaar
  • Ongelimiteerd spelen op automaten met uitzondering van de 18+ of automaten met fysieke uitkeer.
  • Heb je vragen over of opmerkingen over de voorwaarden? Vraag een van onze medewerkers of stuur een email naar info@thegamebox.nl

Bekijk alle arrangementen

Kidsproof.nl